Fel på datorn!

Hej det har blivit ett litet fel ibland när jag skriver kommer det inte upp i bloggen. För jag skrev tex lite innan bilden på vanilla men det kom inte upp liknande saker har hänt tidigare!

Hemma!

Hej! jag kom nyss hem och då gjorde jag lite manna gryns gröt men det blev skit för att jag tog alldeles för mycket salt så istället gjorde jag pyttepanna och jag brände den så jag hade lite otur tidigare idag men nu är jag mätt och jag sitter med alla mina läxor framför mig och ska just börja. Idag fyller Alice Fredricksson år! Så jag vill gratta dig om du läser detta! 1000 Kramar! Och jag ska föresten på kallas hos henne på lördag och det ska bli jätte skoj!
Ellen ska kanske hjälpa mig att göra en ny hädder så jag vill hjärna ha lite tipps vad som kan passa!  ;)

Hello!

Hej! Idag har jag varit med Ellen och Maja på Allum och shoppat. Jag fynda lite från bikbok. Jag köpte en klänning  och en tröja.
Nu är jag hos Ellen och Maja är med och senare ska vi se på solsidan! Vi ska ha det jätte kul.
Men nu måste jag gå för att jag ska leka mamma pappa barn med Ellens lille bror. Haha! ;) Han e så söt!

God natt!

Hej på er! Nu ska jag mysa mig lite hemma och så småningom gå och legga mig. Idag har jag varit och shoppat på allum med Alice.f Tilda och Alice.c. Jag kan se om jag kan fixa lite bilder på det jag köpte men jag låvar inget eftersom att det kronglar lite med mobilen och så är den valiga kameran borta.;) Kram

Hemma från skolan!

Hej nu är jag hemma från skolan. Jag har varit super trött i dag. Nu ska jag ducha och sedan göra läxor. I mon ska jag till allum och shoppa lite! Hör kanse av mig lite senare.

Min katt!!! :)









 Han sitter just nu och kollar på när jag skriver hahah! ;)


God morgon!

Nu har jag vaknat! Jag satt alldeles nyss och kollade på bilder från 2010 och så va det många bilder på sommaren och då kände jag en enorm längtan efter sommaren. Jag gillar vinten väldigt mycket också men när det är sånt här väder när det regnar så är det inge vidare :I Nu är jag hemma och bara sitter och latar mig vid datorn för man blir ju trött av sånt här väder. Lite senare tänkte jag försöka få iväg mig på en liten promenad för att bli lite piggare. Jag skriver lite senare igen. :)

Såhär trött är jag nu! :O Jäsp


Hello!

För låt för att jag inte skrivit på ett tag men nu har ju skolan börjat och allt. Nu är Tilda här och vi sitter vid datorn och latar oss. Igår va jag och Hilda i allum och jag köpte ett vitt nagelack och en consiler (vet inte hur det stavas;p)
Innan Tilda kom så va jag på seckendhand. Jag kanse skriver lite senare;)

Hello!

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering men har haft lite att göra nu när skolan har börjat igen.
Just nu är jag hemma hos Ellen, Nina är också här! Nu ska jag vara lite social mot mina vänner men jag skriver ikväll.

God morgon!

Just nu sitter jag på sängen och skriver och jag och Tova har haft de jätte roligt! Idag ser dagen ut såhär för mig:
Först ska jag ju vakna lite mer och äta frukost och lite sånt sen ska jag vara med min jätte goa kompis Tova och sen ska jag till en annan kompis och hälsa på. Inte så mycket måsten eller hur;)
Ni får ha det så  bra så hör jag av mig senare /Tove ;)

God natt!

Hej nu har nästan alla gästerna gått hem och jag ska äntligen få sova. Tova min granne är fortfarande kvar och hon ska sova över hos mig i dag. Nu vill jag sova god natt .
PS: Jag lägger ut bilderna på öronen i mon eller så snarast jag kan.
Kram / Tove ;)

Hello!

Hej! Nu har jag ÄNTLIGEN hål i öronen! Vi kom hem från håltagningen för ungefär 3 h sedan och nu är våra grannar här och hälsar på. Jag kan tyverr inte skriva mer nu för att jag måste umgås med mina grannar nu.
                                      Kram/ Tove;)

PS:Jag lägger in bilder på öronen senare.

God morgon!

Hej på er! Jag har redan vakna eftersom att jag är ganska morgon pigg av mig. Men Ellen ligger fortfarande och sover. Gissa vad! idag ska jag ta hål i öronen! Jag vet att jag är ganska sen men jag har varit lite feg men nu ska jag äntligen göra de! Och Ellen ska följa med för jag har varit med båda gångerna Ellen har tagit hål.
Kram på er så hör jag av mig senare på dan/ Tove;)

Ellen sover över!

Hej! Förlåt för min dåliga uppdatering men det fans ingen täckning när jag åkte i bussen och annars har jag haft lite att göra. I dag ska Ellen sova över hos mig och vi ska ha jätte skoj! Som ni ser så har jag en ny desagine. Vad tycks?!

                                       Goa kramar / Tove ;)


Grenade ;)


problem med nätuppkopplingen!

Hej! Förlåt för att jag inte hörde av mig igår kväll. Men det är lite problem med nätuppkopplingen så det har inte gått att skriva någonting. Men nu gick det äntligen! Just nu håller vi på att städa stugan som vi bor i för kl 3 idag åker vi bussen hem! Kram jag hör av mig sen /Tove :)

Mot badhuset!

Hej! Just nu befinner jag och min familj oss i en liten stuga i idre fjäll. Men jag har haft rejäl otur! Först har jag ramlat och sträckt ledbandet i knät sen åkte jag på feber och förkylning! Så jag har fått stanna hemma i stugan hela veckan när dom andra varit ute och åkt skidor. Men nu mår jag bättre och jag mamma och Emil (min lillebror) ska åka till ett litet badhus som ligger i närheten. Så nu ska i alla fall något hända.
Ps: det är nåt fel på nätet så jag kan inte lägga
upp bilder + att min kamera är borta! :(
Kram så ses vi senare/Tove :)

Ny blogg!

Hej och välkommen till min nya blogg! jag heter Tove och hoppas att ni kommer att gilla min blogg jag kommer inte att prata om något speciellt ämne men något ni appsolut kommer att få höra mycket om är min favorit blogg www.fokis.se. På fritiden brukar jag dansa, måla naglarna, vara men kompisar, dag drömma och soklart läsa fokis blogg!  Kram på er all som läser detta om ni tycker om  min blogg berätta gärna vidare till era kompisar!
Ha det Bra/Tove :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0